Fraude al canto

Visc literalment a la frontera que separa els barris de La Sagrera, Sant Andreu i el Congrés, tots ells al districte de Sant Andreu. Des d’allà es va crear un prejudici contra la plaça Sóller, al districte de Nou Barris, perquè -segons teníem entès en aquella època- molts dels delinqüents comuns que atemorien els nens i adolescents de Sant Andreu provenien d’aquella zona. Suposo que al districte del costat deuen pensar que nosaltres som uns delinqüents salvatges.

Ara, uns deu anys després de tot això, l’expressió “la Sóller” ha adquirit un altre significat en els meus referents vitals. Ara significa “lloc on es duen a terme activitats relacionades amb el món del còmic un cop a l’any”.

Aquest 10 de setembre, el dissabte que ve, 6a edició (no tinc el cartell d’aquest any) del Concurs de Còmic de Nou Barris. Si llegiu els arxius d’aquesta mateixa web de farà un any recordareu que hi vaig obtenir un premi de manera totalment fraudulenta, mentre que l’amic Edgar Cantero, company de creació de El inversor de Andersen, n’obtenia un de manera legal.

Aquest any la cosa es presenta crua. O li robo els rotuladors a un crío o em sembla que tornaré a casa amb les butxaques buides.

Anuncios