BAM 2005

La meva cosina va tenir la mala idea de casar-se el dia de la Mercè, de manera que la meva experiència neo-BAM acaba el divendres 23 de setembre amb el conciertazo hip hop de l’escenari MTV-BAM.

Vaig arribar just per al concert de La Excepción… La cosa es prometia chola, però la veritat és que el grup em va encantar. El so no va ser gran cosa, com a mínim en les veus, però diguem que em va servir per valorar més les bases, que la veritat és que –sense ser innovadores- són bastant originals.

Abans havia actuat Saul Williams i, tot i que només en vaig poder veure dues cançons, l’home promet.

Després de La Excepción, grandes GRANDES Sólo Los Solo. M’ho vaig passar de conya, i la veritat és que el nou disc és molt més disfrutable en directe que Quimera. Griffi és el millor productor de hip hop estatal, i punto. I el concert va ser molt més festiu que el que podia esperar. Per què els concerts que em semblen més memorables sempre són al aire lliure i amb cerveses a la mà?

P.D: Visita recomanada a Del Palo, la web del segell de Los Solo. També és recomana el videoclip, que tot i no gaire original, està ben parit i hi surten bicicletes lowrider. 😛

Anuncios