Bookcrossing à la GagarinEl meu sistema de distribució fanzinera és, a més de rudimentari, una mica lent. Així que he decidit revitalitzar el tema amb una mena de bookcrossing casolà.

Per als que no conegueu bookcrossing, us explico que es tracta d’una iniciativa internacional que consisteix en compartir llibres deixant-los en llocs públics a on els pot trobar la gent: “dáselo a un amigo, déjalo en un banco del parque, dónalo a la caridad, ‘olvídalo’ en una cafetería, etc.), y te será notificado vía e-mail cada vez que alguien venga aquí y haga una entrada en el diario para ese libro”.

Vaig estar mirant com participar en la seva web, però em sembla massa corporativista (t’obliguen a inscriure’t i a utilitzar els seus formularis per incloure’ls als llibres, etc), de manera que faré bookcrossing à la Gagarin, i aniré anunciant aquí mateix on he deixat els meus fanzines. Si algun de vosaltres s’hi acosta per agafar-lo, perfecte, si no, que el gaudeixi qui vulgui.

D’altra banda, i com que prefereixo més aviat un lector interessat en còmics que no una iaia que se’l troba pel carrer, el que faré és “abandonar-los” en llocs susceptibles de ser recollits per lectors potencialment interessats en els còmics.

Al gra: Des d’ahir a la tarda, i gràcies a l’amiga Andrea (fotolog /porlatangente), hi ha tres Gagarins a la llibreria del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. En principi estan a la caixa de fusta dedicada a fanzines, marcats amb una etiqueta que diu: Ejemplar gratuito.

De manera que ja sabeu, tots per vosaltres.

Anuncios