Segunda semana de la alegría

A veces sucede que a uno le invade cierta sensación de justicia:

El próximo jueves 22 de noviembre a las 19:30h Edgar Cantero presenta Dormint amb Winona Ryder, su primera novela, en la librería Proa Espais (C/ Rosselló, 212, entre Rambla y Balmes).

Le acomapañará una chica con nombre de personaje de Tolkien –Silvana Vogt- y un chico que también habá sufrido bromas sobre su nombre en el colegio, Arnau Cònsul.

Dormir amb Winona Ryder

Autor: Edgar Cantero
Col·lecció: A tot vent [Num 467 ]

Un aspirant a escriptor que vol reciclar els seus somnis en contes descobreix, per una estranya epifania, que la font de la seva inspiració és una persona que només ha vist en un parell de pel·lícules, que no ha conegut mai, que viu a més de cinc mil quilòmetres i que es diu Winona Ryder. Així el protagonista comença un viatge rere el rastre de la seva musa al llarg d’una cadena de personatges estrafolaris: amics, professors, artistes, punks, creadors de fanzines, una ideòloga feminista, un cantant de heavy metal, un productor, un caçatalents i tot el repartiment d’una road movie sobre amor, cinema i cultura pop.

Jorge Luis Borges va establir el 1941 les pautes d’una hipotètica novel·la filosòfica i policial que ara pren cos amb Dormir amb Winona Ryder: una història feta de somnis, pel·lícules i diàlegs insòlits sobre «la recerca d’una ànima a través dels reflexos que deixa en les altres“.

Y lo mejor de todo esto es que ya tengo el regalo perfecto para cualquier ocasión:

“Lo ha escrito un amigo mío, salgo yo”

Anuncios